Web applicatiesWeb applicaties

Centel is een kei in het opzetten en onderhouden van effectieve webapplicaties.

Door uw bedrijfsinformatie centraal beschikbaar te stellen voor uw medewerkers op kantoor, onderweg of thuis voorziet u in een accurate informatievoorziening. Iedere medewerker kijkt op eenzelfde moment naar de actuele informatie.
Dit concept is ideaal om specifieke processen van uw bedrijf een efficiënte ondersteuning te bieden met een vastgesteld patroon.
Middels automatisch gegenereerde e-mails en sms-berichten voorziet u in actieve benadering van uw medewerkers en klanten om hen op het juiste moment tot de juiste actie te bewegen.
Natuurlijk sluit de applicatie naadloos aan op het gebruik van uw applicatie of diensten door klanten.

Door uw bedrijfs- en procesdata in beveiligde databases op het internet onder te brengen, kan Centel u een optimaal beschikbare werkomgeving bieden, zonder dat u geavanceerd beheer van servers en data in uw bedrijf dient te organiseren.

Centel biedt kostenefficiënte maatwerksoftware. Door te werken met open source-technieken kan Centel met haar adhoc-organisatie uw opdracht effectief en efficiënt uitvoeren, met minimale overhead.

Ook biedt Centel applicaties op het internet aan, die direct klaar voor gebruik zijn. Op abonnementsbasis kunt ook u dan gebruik maken van geavanceerde web-infrastructuren om uw werk te vereenvoudigen.

Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op en laat u uitgebreid voorlichten.